Görkem Sevindik engelli gençlerin 'Asker Uğurlama Töreni'ne katıldı
11.05.2018
Söz

'Söz’ dizisinde canlandırdığı ‘Keşanlı Mücahit’ karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Görkem Sevindik, askerlik çağına gelen ve bir günlük temsili askerlik yapacak engelli gençlerin “Asker Uğurlama Töreni” katıldı. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nde gerçekleştirilen ‘Asker Uğurlama Töreni’nde Görkem Sevindik, 40 engelli gencin ellerine kına yaktı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın da katıldığı törende, Görkem Sevindik yakılan kınanın ardından gençlerle halay çekip oynadı.
Engelli gençler ve aileleri tarafından sevgi seliyle karşılanan Görkem Sevindik ‘ Hayatımda yaşadığım en mutlu anlardan biri olarak hafızama kazınacak bir gün yaşıyorum. 40 gencimizi askere ugurlamak ve ellerine kına yakmak benim için çok büyük bir mutluluk. Umarım onları bir nebze olsun mutlu edebilmişizdir. Hayırlısıyla Asker Ocağına gidip gelsinler’ dedi.
Türk bayrağı ve balonlarla süslenen alanda gençler, yakınları ve öğretmenleri, davul zurna ve türküler eşliğinde gönüllerince eğlendi. ‘Asker Uğurlama Töreni’nde askere gidecek gençlerin yakınları duygusal anlar yaşadı.
Paylaş
Yorum yapın
Tüm Haberler
Tüm Söz Bilgileri
-
Söz Genel Bilgileri
-
Söz 70. Bölüm Fotoğrafları
-
Söz 70. Bölüm Fragmanları
-
Söz 70. Bölüm Özeti
-
Söz Oyuncu Kadrosu
-
Söz Haberleri: Yavuz, Linda'ya karşı hamle için harekete geçiyor! Söz'ün yeni bölümünde neler yaşanacak?
-
Söz hakkında gazetelerin tv yazarları ne yazdı?
-
Söz müzikleri
-
Söz ekstraları
-
Anket-Test: Anket-Yeni dizilerden en ilgi çekici olan hangisi?
-
Söz Afiş ve tanıtım fotoğrafları
-
Reyting yorumu: Söz, İçerde'yi zorluyor
-
Söz özel dosyaları
-
Söz oyuncularının yer aldığı dergiler